ERP software voor uw KMO

Wat is een ERP systeem?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning (ERP). Een ERP systeem is een computerprogramma gebruikt wordt binnen bedrijven ter ondersteuning van alle processen. Vele bedrijven hadden in het verleden een mengelmoes van allerhande software programma's draaien: een pakketje ter ondersteuning van productie, een programma voor de loonadministratie, aparte software voor CRM, een excelletje voor het magazijnbeheer, en ga zo maar door. Elk programma kon op zichzelf goed draaien, maar het geheel was meestal niet optimaal. Er was dubbel databeheer, en de gegevens waren doorgaans niet consistent. Het opzet van ERP is om alle - of toch zoveel mogelijk - afdelingen onder te brengen in één softwarepakket. Daar zijn vele voordelen aan verbonden. Zo hoeft men klanten, leveranciers en producten maar 1 keer aan te maken, en ze zijn direct gekend in alle afdelingen. Doordat alle gegevens in dezelfde databank worden weggeschreven, kunnen ze ook gedeeld worden tussen de afdelingen. Dat biedt meer transparantie en overzicht. En het is ook efficiënter. Een order dat door de sales afdeling wordt ingezet kan onmiddellijk zichtbaar zijn voor planning en productie. Indien de boekhouding een klant als slechte betaler markeert, is dat onmiddellijk zichtbaar voor de sales. En zo zijn er tal van voorbeelden. Daarnaast heeft u dan nog slechts 1 IT partner nodig op vlak van software (en mogelijks zelfs hardware). Dat kan kostenbesparend werken.

Waarom kiezen voor onze ERP software?

Heel eenvoudig. U bent niet op zoek naar een goed ERP pakket, ook niet naar een zeer goed ERP pakket, maar wel naar het beste ERP software pakket op de markt voor de KMO. Dus kiest u voor ons. Vergelijk onze software met de andere pakketten, en stel zelf vast dat we er qua prijs/kwaliteit verhouding bovenuit steken. Tenminste, die overtuiging zal u hebben indien de mensen van onze marketing hun werk goed doen.

Enkele software modules

Ons systeem omvat boekhouding, productenbeheer, klantenbeheer, leveranciersbeheer, aankoop, verkoop, ERP, CRM, WMS (magazijnbeheer), en veel meer. Ook wie nood heeft aan maatwerk is bij ons aan het juiste adres: wij draaien de hand niet om voor een customizatie meer of minder.

Ondernemingen die onze ERP, WMS en CRM software gebruiken

Onze klanten zijn verspreid over het hele land, en hebben ook filialen in het buitenland. Ze zijn actief in diverse sectoren, zoals distributie, groothandel, productie en diensten. Sommige klanten maken al meer dan 25 jaar gebruik van onze diensten. Zij zijn ons trouw, maar dat geldt ook omgekeerd: wij laten hun nooit in de kou staan.

Wie zijn wij?

Wij zijn van diverse pluimage. De jongste werknemers zijn twintigers, de oudste zestigers. Wij zijn business analisten, software ingenieurs, functionele analisten, technische analisten, programmeurs, telefonisten, techniekers en mensen die de gebouwen onderhouden. O ja, er is ook nog een management. Allemaal hebben we slechts 1 doel: snel rijk worden de klanten tevreden houden.

Wij doen ons werk grondig

Wij willen dat u een tevreden klant wordt, en dat vanaf de eerste seconde. Indien tijdens de eerste gesprekken blijkt dat uw onderneming mogelijks nood heeft aan bijkomend maatwerk, dan zal bij de volgende vergadering een business analist aanwezig zijn, om de nodige aanpassingen met u door te nemen, waarbij ook de impact ervan op het budget transparant wordt gecommuniceerd.
Ook gefaseerd opstarten is mogelijk: achteraf kunnen nog steeds aanpassingen aan de software gebeuren.

Interesse in onze software?

Contacteer ons!

Hetzelfde maar anders - ERP software voor KMO
Meer van hetzelfde - ERP software voor KMO