De buikspreker en het domme blondje

Een buikspreker geeft een optreden in een club, met zijn pop Jimmy op de knie. Hij is lekker op dreef met zijn gebruikelijke domme blondjes moppen. Plots staan een grote forse blondine opstaat en begint ruzie te maken.

“Ok, eikel, ik heb nu wel genoeg gehoord van je denigrerende blondine moppen! Wat doet jou denken dat je van vrouwen op die manier een stereotype kan maken? Wat hebben de fysische attributen te maken met de waarde van een menselijk wezen? Het zijn klootzakken zoals jij die ervoor zorgen dat ik niet gerespecteerd wordt in de maatschappij, dat ik niet mijn volledig potentieel als mens kan ontplooien… Allemaal omdat jij denkt dat discriminatie in de naam van humor moet kunnen!”

Geschrokken begint de buikspreker zich te verontschuldigen, maar de blondine onderbreekt hem : “Hou jij je erbuiten Meneer, ik heb het tegen die klootzak op je knie!”

 
Tags: