Dom blondje en sneeuw

Op een ochtend, in bed, luistert een man naar de radio, samen met z’n blonde vrouw. Op de radio horen ze: “Vandaag wordt er 10 cm sneeuw verwacht. Gelieve jullie auto’s aan de straatkant met even huisnummers te plaatsen om het de sneeuwruimers te vergemakkelijken.” De vrouw springt uit bed en gaat haar auto verplaatsen naar de even kant van de straat.

De volgende ochtend luisteren ze weer naar de radio. Het bericht gaat als volgt: “Wij verwachten 15cm sneeuw vandaag en vragen jullie auto’s aan de straatkant met oneven huisnummers te parkeren om aldus de sneeuwontruiming te vergemakkelijken!” De vrouw haast zich naar beneden en verplaatst haar wagen.

De volgende ochtend luisteren ze weer naar de radio: “30 cm sneeuw wordt vandaag verwacht, gelieve dus de auto krrrrr prrrrrrrttt……………………….. ” De uitzending is verstuurd. In paniek vraagt de vrouw aan haar man: “Wat moet ik nu doen? Ik heb niet gehoord aan welke kant we de auto moeten plaatsen.”

Haar man draait zich om en zegt: “Waarom laat je de wagen vandaag niet een keertje in de garage staan, schat?”

 
Tags: