Dom blondje gaat paardrijden

Een blondje besluit op een mooie dag eens een keer te gaan paardrijden, ook al heeft ze daar totaal geen ervaring mee. Ze stapt zonder hulp op het paard. Even later begint het te galopperen. De blondine zit niet stevig en dreigt van haar zadel te schuiven. Vol angst probeert ze zich vast te houden aan de manen van het paard maar dat lukt haar niet. Dan klemt ze haar armen om de nek van het paard, maar ze schuift zo ver omlaag dat ze bijna onder het paard terechtkomt! Het paard galoppeert vrolijk verder, zicht van geen kwaad bewust. Uiteindelijk laat het blondje het paard los, hopend op de grond te vallen. helaas blijft haar voet haperen waardoor ze in een nog dramatischer houding terechtkomt. Haar hoofd botst enkele keren tegen de grond en ze staat op het punt flauw te vallen, maar gelukkig ziet de man van de draaimolen haar net op tijd, en legt de onmiddellijk de molen stil.

 
Tags: