Marina wil zo graag de Lotto winnen

Marina is een dom blondje. Ze heeft financiële problemen. Haar kapperszaak is failliet gegaan. Ze is zo wanhopig dat ze besluit om God om hulp te vragen. Ze begint te bidden: “God help mij alstublieft! Ik ben mijn zaak kwijt, en als ik niet dringend aan geld geraak ben ik mijn huis ook kwijt! Laat mij alstublieft de Lotto winnen!”

De volgende week wint iemand anders de grote pot. Ook de weken erna wint ze niets. Marina bidt nogmaals: “God, laat me alstublieft de Lotto winnen! Ik ben mijn zaak kwijt en mijn huis en ik ga binnenkort mijn auto ook moeten verkopen!”

Maar de volgende trekkingen heeft ze weer geen geluk. Ze gaat op de knieën zitten om te bidden. “God, waarom help je me niet? Ik heb mijn zaak, mijn huis en mijn wagen verloren. Mijn kinderen zijn aan het verhongeren. Ik vraag je niet vaak om hulp en ik heb je steeds goed gediend ALSTUBLIEFT laat mij deze ene keer de Lotto winnen zodat ik mijn leven weer kan organiseren.”

Plotseling is er een verblindende lichtflits. De hemel trekt open en Marina hoort de stem van God weergalmen: “Marina, help me een héél klein beetje. Koop nu eindelijk eens een Lotto biljet!”

 
Tags: