Te weinig respect voor de baas

De baas van een kleine onderneming vond dat hij te weinig gerespecteerd werd. op een dag bracht hij een bordje mee waarop stond: ‘Ik ben de baas!’

Hij hing het op de deur van zijn bureau. Toen hij na de middag terugkwam van de lunch, zag hij dat iemand daaraan een post-it briefje geplakt had. Er stond op: ‘Uw vrouw heeft gebeld, ze wil haar bordje terug !’

 

“Wil je het zien?” vroeg het meisje

Een jongen en een meisje zitten op een bankje in het park. Plots vraagt het meisje: ‘Wil je zien waar ik aan mijn blindedarm ben geopereerd?’

‘Jazeker’, zegt de jongen enthousiast.

Het meisje wijst naar een gebouw naast het park, aan de overkant van de straat, en zegt: ‘Daar in dat grote gebouw, op de vijfde verdieping.’

 

Een domkop koopt een pizza

Er komt een domkop bij de pizzeria. Hij bestelt een pizza.

Wanneer de pizza klaar is, vraagt de verkoper of hij de pizza in zes of acht stukken moet snijden.

De domkop zegt: ‘Doe maar in zes stukken, want acht krijg ik nooit op!’

 

Dom blondje vliegt naar New York

In een vliegtuig richting New York staat ineens een mooie blonde vrouw op en loopt van het economyclass gedeelte naar het businessklas gedeelte. Ze gaat gezellig liggen in een ruime zetel. Een stewardess ziet het gebeuren en gaat er achteraan. Ze spreekt de blondine vriendelijk aan en vraagt haar ticket. Uiteindelijk zegt ze tegen de dame: “Sorry mevrouw, maar dit is de businessklas en u heeft een ticket voor economyclass.”

De blondine zegt: “En dan? Ik ga naar New York en ik blijf hier zitten!”

De stewardess meldt dit voorval in de cockpit en de copiloot gaat even poolshoogte nemen.

Mevrouw, zegt hij, waarschijnlijk heeft u de stewardess niet begrepen maar uw ticket is niet geldig voor dit gedeelte van het toestel. U dient zich naar het economyclass te begeven.

De blondine zegt: “So what? Ik ga naar New York en ik blijf hier zitten !”

De copiloot meldt dit aan de piloot en die zegt: Wacht maar even. Ik ben getrouwd met een blonde vrouw. Ik spreek “blonds”.

De piloot gaat naar de blonde dame en fluistert haar iets in het oor. Met een gilletje springt de vrouw op en gaat snel terug naar het economiegedeelte.

De stewardess en de copiloot vragen de piloot hoe hij dat gedaan heeft.

Simpel, zegt de piloot, ik heb tegen haar gezegd dat de businessklas niet naar New York gaat.

 

Complimentje van de juf

Jantje komt thuis en zegt: ‘Mama, ik heb een complimentje van de juf gehad.’

‘Wat zei ze dan?’, vraagt zijn mama.

‘Ze zei dat alle leerlingen sufferds zijn, maar dat ik de grootste ben.’

 

Zware storm op het platteland

Na een erg zware storm staan twee boeren met elkaar te praten.

De ene boer zegt tegen de andere: “Het dak van mijn boerderij is door de storm flink beschadigd. Het jouwe ook?”

De andere boer antwoordt: “Ik weet het niet, ik heb mijn boerderij nog niet gevonden.”

 

Stilte in de rechtzaal

Het is erg rumoerig in de rechtzaal. De rechter is het zat. “Stilte in de zaal!” roept hij uit, “De eerste die nu nog een woord zegt, vliegt eruit!”

“Begrepen!” roept de beklaagde.

 

De eerste schooldag

Aan het einde van de eerste schooldag vraagt de leraar: ‘Heeft er iemand nog een vraag?’

Jantje steekt zijn vinger op en vraagt: ‘Ik, meester. Wanneer begint de volgende vakantie?’

 

Renovatie van de trap naar de hemel

Fons, Piet en Phil overlijden helaas op dezelfde dag. Ze gaan met z’n drieën naar de hemelpoort en komen daar Petrus tegen.

Petrus zegt: “Jongens, ik heb een treurige mededeling. Vandaag kan ik nog maar 1 van jullie toelaten, want we zitten met een overcapaciteit. Daarom gaan we het als volgt doen. De trap naar de hemelpoort heeft een renovatiebeurt nodig. Wie van jullie het beste plan kan verwezenlijken mag als enige de hemel betreden.”

De drie denken en denken, waarop ze om de beurt weer bij Petrus komen om hun plan uit te leggen.

Eerst mag Fons. Petrus vraagt: “Zo Fons, wat is jouw plan?” Fons zegt: “Nou voor 300 gulden kan ik die hele trap voor je opknappen. Dat wordt 100 euro voor de materialen, 100 euro voor de arbeidskosten en 100 euro voor mezelf.” Waarop Petrus weer zegt dat het hem wel een goed plannetje lijkt.

Dan is Piet aan de beurt. “Piet, wat is jouw idee?” vraagt Petrus. “Ok,” zegt Piet, “voor 90 euro kan ik die hele trap voor jou als nieuw maken.” “Wauw,” zegt Petrus, “hoe wil je dat doen dan?” “Nou, het is 30 euro voor de materialen, 30 euro voor de arbeidskosten en 30 euro voor mezelf.” Dat lijkt Petrus wel een beter plan.

Maar Phil is nog aan zet. Petrus vraagt hem wat zijn plan is en Phil zegt: “Mijn plan kost 290 euro!” “Hoe kom je daar bij?” vraagt Petrus. “Ik zal het uitleggen,” zegt Phil, “ik vraag 100 euro voor mezelf, ik geef u 100 euro en ik laat verder Piet het werk doen voor die 90 gulden.” “Mooi,” zegt Petrus, “jij mag naar binnen Phil!”