Schoenen van krokodillenleer

Een blondje is op vakantie in Louisiana. Ze wil graag een paar schoenen van krokodilleleer kopen. Ze schrikt echter van de hoge prijzen die de plaatselijke handelaars vragen. Na de zoveelste ruzie met een winkelier die niets van de prijs wil afdoen roept ze boos: “Als het zo zit ga ik er zelf wel een vangen! Zo krijg ik tenminste een paar schoenen voor een redelijke prijs!”.

“Ik wens je veel geluk!” antwoordt de winkelier.

Het kwade blondje vertrekt naar het moerasland om te jagen.

Wanneer hij ’s avonds naar huis rijdt ziet de winkelier het blondje tot aan haar middel in het water staan. Hij vertraagt de auto. In haar handen houdt het blondje een groot jachtgeweer. Net op dat moment ziet hij een grote krokodil van wel 4 meter in haar richting zwemmen. Het blondje legt aan en vermoordt het beest. Met veel moeite trekt ze het beest op het droge. Daar liggen al een stuk of 10 krokodillen. De handelaar kan zijn ogen niet geloven. Net wanneer hij wil verder rijden, hoort hij het blondje gefrustreerd roepen: “Verdorie! Dit is er weer eentje zonder schoenen!”

 
Tags: